MAKE UP

Otkrijte inovativan proizvod s kojim možete besprijekorno nanijeti tuš u sekundi!

Inovativan proizvod s kojim ćete poželjeti nositi tuš baš svaki dan!

Koliko god voljeli zavodljiv izgled koji nam tuš za oči pruža, on ne spada u naš svakodnevni make up look i to iz jednog razloga; jednostavno nemamo živaca, a ni vremena, stajati pred zrcalom nekoliko minuta i popravljati sav nered kojeg je drhtanje naše ruke napravilo na licu. Brojne make up lookove vrlo lako možemo kreirati na licu bez da posjedujemo određeni talent za šminkanje, dok je za one, nešto specifičnije lookove, potrebno puno vježbe, ali i preciznosti koju mnogi od nas jednostavno ne posjeduju!

Ono što nas u sekundi može izbaciti iz takta definitivno je nanošenje tuša za oči, koji unatoč svim našim naporima rijetko kada iz prve izgleda onako kako smo željeli. Upravo zato njegovo nanošenje čuvamo za nešto posebnije prigode, kada imamo viška vremena za njegovo preciznije nanošenje, ali i popravke koji gotovo uvijek slijede nakon što povučemo jedan potez. S druge strane, napredak beauty industrije može se primijetiti u svakom segmentu, pa tako brojne boljke make up svijeta postaju daleka prošlost, a pravi dokaz toga je i ovaj inovativan proizvod s kojim vrlo lako možete svom dnevnom looku pružiti dozu glamura.

Brend Guide Beauty Cosmetics u svojoj ponudi ima zanimljiv proizvod koji je zapravo sjajan spoj inovativnog alata i klasičnog tuša za oči, a iza njegovog kreiranja stoji poznata vizažistica Terri Bryant, zaslužna za brojne sjajne make up lookove koje smo imali prilike vidjeti na svjetskim tjednima mode. Cijela ideja je zapravo nastala nakon što je ova make up artistica oboljela od Parkinsonove bolesti, koja osim što joj je narušavala kvalitetu života, također ju je ograničavala u njezinom radu.

No, opcija prepuštanja bolesti jednostavno nije postojala te joj je ovaj izazov poslužio kao poticaj da napravi sjajan proizvod koji ovaj make up korak čini toliko jednostavnim i preciznim. Tako je na tržište plasirala Guide Eyeliner Duo, set koji sadrži gelasti pigment, a koji se nanosi precizno osmišljenim alatom, čiji je silikonski vrh savitljiv te se prilagođava svakom oku, dok oblik njegove drške ima čvrst oslonac za prste, pa tako možete biti sigurni da neće biti nekontroliranih poteza, zbog kojih najčešće sav trud postane besmislen. Definitivno najjednostavniji način za postizanje efektnog make up looka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.09.2020. u 11:31
Tagovi: tuš za oči

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p