KOŽA

Zahvaljujući Tik Toku apsolutno svi pričaju o drogerijskim proizvodima CeraVe!

Izdvojili smo 5 najboljih CeraVe proizvoda koje se isplati imati nadohvat ruke

Činjenica jest da se trendovi u beauty svijetu izmjenjuju silovitom brzinom, gotovo prelazeći iz jednog ekstrema u drugi, a koji će se proizvodi pronaći na našim kupaonskim ormarićima diktiraju popularne društvene mreže, u prvom redu Instagram, a sve češće i Tik Tok. S druge strane, omiljena društvena mreža nešto mlađe generacije, Tik Tok, u središte naše pažnje stavila je proizvode koji na tržištu postoje već godinama, no nekako su svoj puni potencijal postigli posljednjih nekoliko mjeseci, što se najbolje može vidjeti i po samoj prodaji brenda, čije brojke samo rastu!

Drogerijski brend CeraVe nije nikakva novost na tržištu te su s njime uveliko upoznati svi oni pravi skincare znalci, no u posljednje vrijeme je postalo nemoguće zakoračiti na sve popularniji Tik Tok, a da ne 'iskoči' barem jedna objava u kojoj glavni akter nije jedan od proizvoda ovog brenda. Iako ovaj brend već godinama ima kultni status kada je njega kože u pitanju, posljednjih nekoliko mjeseci obara vlastite rekorde u prodaji, koja je skočila za 65%. U čemu je zapravo stvar? Brend CeraVe oduvijek je imao počasno mjesto u njezi kože bojnih zaljubljenika u beauty svijet, ali se o tome nikada nije pričalo u ovolikoj mjeri iz jednog jedinog razloga - estetike.

Naime, dizajn ovog brenda poprilično je neatraktivan te se kao takav nikako ne uklapa u Instagram estetiku. Samim time brojni influenceri i blogeri koji privatno zapravo koriste proizvode ovog brenda, rijetko kada su ga isticali na svojim objavama jer se ne uklapa u njihov vizualni identitet, koji je na ovoj društvenoj mreži vrlo važan. S druge strane, dolaskom Tik Toka na tržište, izgled proizvoda stavljen je u potpuno drugi plan te je generaciji koja odrasta na ovoj društvenoj mreži, barem prividno, važnije ono što se zapravo nalazi u samom proizvodu, njegov sastav i učinkovitost.

Također sve rastući trend clean kozmetike koji u posljednje vrijeme trese beauty industriju, samo je doprinijelo tome da se ovaj proizvod danas pronađe na gotovo svakom kozmetičkom ormariću. CeraVe brend može se pohvaliti pročišćenim sastojcima, ponajviše ceramidima koji su sastavni dio njihove formule, a koji su pak zaslužni za očuvanje barijere kože, zbog čega ona poprima hidratizirani, mekani i zdrav izgled. U nastavku smo izdvojili 5 apsolutnih favorita ovog brenda, koje se zaista isplati imati nadohvat ruke ove zime!

CeraVe Smoothing Cleanser, CeraVe Reparative Eye Cream

CeraVe Moisturising Cream

CeraVe Smoothing Cleanser, CeraVe Reparative Eye Cream

Foto: Instagram, CeraVe
Objavljeno: 09.10.2020. u 10:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p