TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše kapute iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Stylish komadi koje jedva čekamo kombinirati!

Kao jedan od najvažnijih jesensko-zimskih komada definitivno se nameće kaput jer je riječ o odjevnom predmetu koji osim što izgleda odlično, krije i funkcionalnu stranu koja kad se temperature spuste nije nimalo zanemariva. Upravo zato sad je pravi trenutak da nadopunite postojeću kolekciju i baš svaku zimsku kombinaciju učinite nekoliko stepenica boljom i zanimljivijom!

Kao što smo spomenuli, kaput je must have zimski komad za koji smo sigurni da se već nalazi u vašoj kolekciji, ali svejedno nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu i pronaći nove posebne modele koje ćete kombinirati s lakoćom. Naime, dobar kaput u svega nekoliko jednostavnih koraka može 'nositi' cijelu kombinaciju te tako uvelike olakšati osmišljavanje outfita. Mi predlažemo da za ovu zimu svakako nabavite elegantan i jednostavan model koji jednako dobro može funkcionalan u elegantnim izdanjima, ali i onim nešto opuštenijim koji će s ključnim detaljima postati zaigrana modna priča.

S druge strane, osim basic neutralnih boja, ne zaboravite niti na zanimljive živopisne uzorke koje će podignuti tmurne dane i baš svakom stylingu podariti chic izgled s kojim ćete sigurno privlačiti sve poglede. Nadalje, što se tiče kroja i materijala, volimo oversized modele koji su ležerni i opušteni, ali nisu isključene niti varijante s remenom ili pojasom te lijepo ženstveno naglašen struk struk i figura. Kad govorimo o materijalima, svakako se odlučite za one tople i ugodne koji neće iritirati ili izblijediti nakon nekoliko mjeseci nošenja.

Iako smo sigurni da vam ne treba dodatan poticaj za kupnju novog kaputa, u nastavku smo izdvojili 20 lijepih modela iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Uterque (1900 kn, 2800 kn)

H&M (129,00 €, 149,00 €)

Stradivarius (230 kn, 230 kn)

H&M (249,00 €), Stradivarius (380 kn)

Stradivarius (500 kn), Mango (600 kn)

Zara (900 kn), Mango (1000 kn)

Zara (800 kn, 800 kn)

Mango (1000 kn, 1300 kn)

H&M (149,00 €), LVIR (cijena na upit)

Mango (900 kn), SAINT LAURENT (cijena na upit)

Foto: Instagram, Mango, Stradivarius, H&M, Net-a-Porter, Zara, Uterque
Objavljeno: 13.10.2020. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p