DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo prekrasne šalice iz kojih bi rado popili prvu jutarnju kavu ili čaj

Šalice koje bi rado imali u svojoj kolekciji!

Zbog cijele situacije s korona virusom, gotovo sve aktivnosti preselili smo unutar vlastitog doma, od ureda, teretane, restorana, kozmetičkog salona, pa sve do omiljenog kafića u kojem smo nekada obožavali započinjati svoj dan. Prva šalica kave ili čaja nešto je bez čega ne možemo zamisliti svoje jutro, stoga nije naodmet u svoju kolekciju uvrstiti pokoju novu šalicu s kojom će ovaj maleni ritual biti mrvicu posebniji!

Bez obzira na to spadate li u skupinu ljubitelja kave, čaja ili nekog drugog napitka s kojim započinjete svoj dan, prekrasne keramičke šalice nešto su što se mora pronaći na svakoj kuhinjskoj polici. Posebno omiljene su one izrađene ručno, zbog čega imaju posebnu vrijednost, a upravo takve su i šalice jednog poljskog brenda - Malik ceramik. Iza ovog brenda stoji Katarzyna Malik - Kosińska, a okosnica brenda je jednostavno oblikovano posuđe kojem karakter pruža prekrasan dizajn. U njihovoj ponudi možete pronaći šalice sa zlatnim i srebrnim ručkama, a česti motivi su točkice, mrljice, srca, kao i sezonski motivi poput jelke i pahulja.

Svaka šalica je zasebna i unikatna priča jer se pažnja obraća na svaki detalj te niti jedan komad nije identičan. Tako možete pronaći šalice čiji su motivi nešto veći ili manji, opuštenije oslikani, s gušćim ili rjeđim mrljicama, pa će svatko pronaći onu idealnu za sebe. Za ljubiteljice minimalizma i jednostavnosti idealna šalica bit će ona u nešto neutralnijim tonovima i sa suptilnim uzorcima, dok će ljubiteljice nešto upečatljivijeg dizajna doći na svoje s razigranim detaljima ili šalicama pastelnih nijansi. Ono što uvelike olakšava preglednost i provjeru dostupnosti jest online webshop putem kojeg vrlo lako možete doći do svog favorita!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2021. u 12:05
Tagovi: šalica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p