KOŽA

Najmirisniji dezodoransi za tijelo na prirodnoj bazi

Prirodna alternativa koju koža obožava!

Već neko vrijeme u fokusu beauty industrije nalaze se proizvodi na prirodnoj bazi, pa se tako vodi računa da sastav kozmetike bude što više clean jer je svjesnost o utjecaju štetnih kemikalija, koje svakodnevno unosimo omiljenim beauty ritualima, sve veća. Također sve ovo je dovelo do toga da više ne kupujemo u toj mjeri naslijepo proizvode, već se o istima trudimo što više informirati, zbog čega se sadržaj naših kozmetičkih torbica polako mijenja...

S druge strane, proizvod koji je mnogima neizostavan u svakodnevnoj njezi te ga se nerijetko svrstava i pod osnovnu higijenu, jest korištenje dezodoransa. Ovaj proizvod donedavno bio je na glasu kao nužno zlo, nešto što nam je potrebno za korištenje na dnevnoj bazi, unatoč činjenici da u sebi sadrži štetne kemikalije koje ne samo da su loše za naše tijelo i zdravlje, već i za sam okoliš. Dezodoransi sprječavaju prekomjerno znojenje i neugodne mirise, a isti takav rezultat možete ostvariti i korištenjem proizvoda čija je baza nešto prirodnija. Ono što morate znati prije nego uopće zamijenite svoj standardni dezodorans prirodnijom alternativom jest da će trebati neko vrijeme da ovakav tip proizvoda pokaže svoje rezultate.

Naime, naše je tijelo uvelike naviklo na agresivne dezodoranse i sve silne kemikalije koje ovaj proizvod sadrži, stoga ostavite prostora da se vaše tijelo navikne na ovu promjenu. Također ono što volimo kod prirodnijih dezića je i to što su sjajan izbor za osjetljivu kožu, sklonu iritaciji, pa ćete tako izbjeći negativne nuspojave koje nerijetko znaju biti i bolne. Budući da je im sastav prirodan, neće začepiti pore, a učinak im je gotovo jednak kao i kod standardnih dezodoransa, samo bez štetnih parabena i alkohola, što je pak sjajan poticaj da ih uvrstite na svoju kozmetičku policu!

Dr.Organic dezodorans čajevac, Mala od lavande prirodni dezodorans lavanda i vanilija

Biobaza Feel Good Natural Deo Stick, Dr.Hauschka Rose Deodorant

Alverde Deo Roll-on Soft, Nuxe Bio Beauté Déodorant Fraîcheur

Foto: Instagram, Alverde, Nuxe, Biobaza, Dr.Hauschka, Dr.Organic, Mala od lavande
Objavljeno: 16.02.2021. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p