TRENDOVI

Najljepši modeli cipela s potpeticom koje želimo u svojoj kolekciji!

Predivni modeli koji osvajaju na prvu!

Baš kao što je to slučaj kod odjevnih predmeta, obuća je također itekako podložna trendovima pa iz sezone u sezonu svjedočimo nekim novim 'must have' varijantama. Ipak, postoje određeni klasici i modeli koji baš nikad ne izlaze iz mode, a elegantne i posebne cipele s potpeticom bezvremenski su sinonim ženstvenosti i senzualnosti, stoga ne sumnjamo da ćete neke od ovih predivnih modela odmah poželjeti i u svojoj kolekciji!

Postoji neka neraskidiva veza između žena i cipela zbog koje nam ovih modnih dodataka jednostavno nikad nije dosta. Kao što smo spomenuli, unatoč tome što volimo popratiti trendove koji nas često podsjete na neke zabravljene modele, ono čega se nikad ne odričemo su elegantni modeli s potpeticom. To mogu biti sandale ili salonke, a oba modela karakteristična su po decentnom izgledu koji može biti upotpunjen zanimljivim detaljima. Tako će primjerice detalji od štrasa baš svim cipelama podariti glamuroznu notu koja je kao stvorena za posebne prigode ili s druge strane, možete se odlučiti za cipele s dinamičnom igrom remenčićima.

Mogućnosti i varijanti je doista mnogo te iako smo sigurni da već imate nekoliko omiljenih modela, nije naodmet zaviriti u ponudu poznatih high street i high end brendova sve s ciljem 'ulova' kvalitetnih cipela koje ćete nositi još dugo sezona. Činjenica da je riječ o modelima koje ne nosimo na svakodnevnoj bazi u toj mjeri, potiče nas da se odlučimo za nešto kvalitetnije modele koji će opravdati veću cijenu, a baš svaki styling učiniti toliko posebnim i prepoznatljivim.

U nastavku smo izdvojili nekoliko kultnih modela cipela s potpeticom, ali i povoljnijih high street varijanti!

Manolo Blahnik (€935)

Aquazurra (€995), Aquazzura (€550)

Gianvito Rossi (€690)

Zara (200 kn)

Reserved (200 kn)

Jimmy Choo (€650, €1,595)

Manolo Blahnik (€1,095)

Reserved (100 kn)

The Attico (€530)

Christian Louboutin (€1,295), Aldo (240 kn)

Christian Louboutin (€595)

Zara (300 kn)

The Attico (€570)

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Mytheresa, Zara, Reserved, Aldo
Objavljeno: 17.02.2021. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p