TRENDOVI

Ukosnice su efektan detalj koji posebno volimo nositi na proljeće!

Jednostavno i decentno, a tako posebno!

Iako obožavamo zaviriti u aktualnu ponudu odjevnih predmeta, moramo priznati da jednako tako volimo i modne dodatke jer su upravo oni ‘ključ’ svakog dobrog stylinga. Pažljivo i ispravno odabrani detalji svaku kombinaciju čine za nekoliko stepenica boljom, a ono još važnije - naglašavaju posebnost i osobnost!

Ukosnice su se prije nekoliko sezona vratile na velika vrata i od tad ne silaze s modne wishliste. Potaknuti time, odlučili smo provjetriti što se trenutno nalazi u ponudi omiljenih brendova i moramo priznati da je izbora doista mnogo. Model ukosnica s kojim nikako ne možete pogriješiti definitivno je onaj najklasičniji nerijetko ukrašen biserima ili sličnim detaljima. Ovakav tip ukosnice je ujedno i vrlo praktičan jer kosu drži čvrsto na mjestu, stoga tražite li nešto lijepo, ali i funkcionalno, klasične ukosnice su pravi izbor.

S druge strane, tu su i nešto posebnije varijante ukrašene primjerice raznim uzorcima, cvjetnim motivima, zvjezdicama ili pak asimetričnim linijama. Ovakve ukosnice najviše volimo nositi na uredno počešljanu kosu, rep ili punđicu jer će tada najviše doći do izražaja i styling zaokružiti na pravi način. Ono što najviše volimo kod ukosnica je i činjenica da su nosive u dnevnim i večernjim izlascima, s lakoćom se prilagođavaju stilu i uz malo truda kombinaciju upotpunjuju na pravi način. Upravo zato, kako bismo vas potaknuli na shopping ovog posebnog modnog detalja, u nastavku smo izdvojili divne ukosice iz aktualne ponude omiljnih brendova koje ćete zasigurno odmah poželjeti u svojoj kolekciji!

Reserved (50 kn)

Zara (50 kn), Reserved (50 kn)

Reserved (30 kn)

Zara (60 kn, 45 kn)

&OtherStories ($29)

Reserved (40 kn), &OtherStories ($15)

Jennifer Behr (€254.21)

Simone Rocha (€117.81), Reserved (50 kn)

Reserved (50 kn)

Reserved (50 kn)

Quatorze (€421.62)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, &OtherStories, Net-a-Porter
Objavljeno: 04.04.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p