KOSA

Praktične ideje za proljetne frizure koje su gotove za 10 minuta!

Brzo, jednostavno i jako efektno!

Često se može čuti kako je dobra kosa pola posla kada govorimo o uljepšavanju. Naime, njegovana, ali i atraktivno stilizirana kosa zaista uvelike pomaže kod ukupnog dojma, stoga ako već niste, pravi je trenutak da se inspirirate krajnje jednostavnim, a toliko praktičnim frizurama koje uspijevaju i najvećim frizerskim antitalentima!

Živimo u užurbanom svijetu koji nam nerijetko ostavlja minimalno vremena za kreiranje nešto kompliciranijih frizura, no u svakodnevnim izdanjima to zapravo nije ni potrebno jer postoji pregršt zanimljivih basic varijanti. Kao jedna od omiljenih frizura nameće se punđa i to u raznim varijantama. Kao onu omiljenu istaknuti ćemo visoku punđicu koja može biti u messy ili sleek varijanti, a isto pravilo odnosi se i na nisku verziju. Kod ove frizure je sjajno to što ju možete ukrasiti efektnom gumicom ili ukosnicom, a nisu isključene niti marame koje posebno volimo u proljetno – ljetnom periodu. Isto tako, kad smo već kod podignute kose, rep ili polurep odlični su odabiri za one dane kada imate jako malo vremena, a baš kao što je to slučaj kod punđice, ove frizure također odlično podnose modne dodatke koji sve zaokružuju na pravi način. Još jedan vrlo efektan detalj su pletenice, a srećom postoje vrlo bazične varijante koje ćete sigurno znati napraviti sami. Pletenice frizuri pružaju dozu romantike, a podjednako ih nosimo na raspuštenoj i podignutoj kosi. Osim pletenica koje su predivan ukras, efektna frizura se može postići i primjerice samo s rafom, kopčama ili sličnim detaljima za kosu koji u svega nekoliko sekundi spašavaju svaki ‘bad hair day’.

Iako smo sigurni da već imate neke ideje, u nastavku smo izdvojli nekoliko chic proljetnih frizura za koje ne sumnjano da će vas oduševiti na prvu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.04.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p