MAKE UP

Najbolja sjajila koja vizualno povećavaju izgled usana

Sjajila koja se isplati imati svojoj rutini!

Imati bujne usne želja je mnogih, pa se tako brojne žene ne libe otići pod nož ili jednostavno staviti filere s kojima one izgledaju nešto veće. Ako to za vas nije opcija, onda nije naodmet imati pri ruci sjajila koja vrlo lako mogu stvoriti izgled usana kao s Instagram ili Snapchat filtera i to na vrlo prirodan i suptilan način!

Iako često znamo isticati kako su nas društvene mreže pokvarile u smislu nametanja nedokučivih standarda ljepote, fascinacija punijim usnama datira još iz vremena kada društvene mreže nisu niti postojale. Tako je gotovo svaka žena dotjerivala svoje usne koristeći poznati make up trik precrtavanja usana olovkom i ružem, gdje bi se u nešto tamnijoj nijansi od ruža precrtavali okviri usana. Tehnika ove make up metode s godinama je postala nešto sofisticiranija, pa ju je tako zamijenila metoda highlighta gdje bi se na sredinu usana nanosio svjetliji make up, dok bi okviri bili u sličnoj, ali mrvicu tamnijoj nijansi. S druge strane, nešto praktičnija metoda s kojom možete postići bujniji izgled usana su sjajila koja sadržavaju supstance uz pomoću kojih se usne lagano nadražuju. Menta ili chili česti su sastojci ovih sjajila zahvaljujući kojima osjećate lagano peckanje ili hlađenje, ali i željeni efekt kada je izgled samih usana u pitanju. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita s kojima će usne dobiti na volumenu te pri tome zadržati svoj prirodan izgled, stoga napravite mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici!

Milani Brilliant Shine Lip Gloss, NYX Pump it up Lip Plumper Angelina Dior Addict Lip Maximizer High Volume Lip Plumper, Avon mark. Show Glow sjajilo za usne 

Too Faced Lip Injection Lip Gloss, GLAMGLOW Plumprageous Matte Lip Treatment

Foto: Instagram, Too Faced, GLAMGLOW, Milani, NYX, Dior, Avon
Objavljeno: 01.06.2021. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p