TRENDOVI

Ovog ljeta ne skidamo se iz točkastih komada, a pronašli smo i 15 najljepših!

Uzorak kojem se uvijek vraćamo!

Sigurno smo da će se svi složiti kako je ljetni period onaj u kojem volimo vesele i zaigrane modne priče koje sjajno pristaju visokim temperaturama. No, isto tako ne odričemo se niti upečatljivih uzoraka, a neodoljive točkice su onaj s kojim baš nikad nema greške. Naime, točkice su istovremeno ženstvene i casual, stoga nema baš nikakvog razloga da garderobu ne nadopunite novim ključnim komadima!

Kada bismo morali istaknuti jedan razlog zašto toliko volimo točkasti uzorak, to bi bilo poprilično teško jer ih imamo puno više. Kao što smo spomenuli, ovaj uzorak je idealan za tople ljetne dane, a govorimo li o dnevnim kombinacijama, predlažemo da se odlučite za basic haljine maksi kroja koje ćete s lakoćom kombinirati i na obične natikače, sandale na vezanje ili pak jednostavne japanke. Naravno, obožavamo i točkaste suknje, ali i topove koji će najbolje izgledati u kombinacijis najdražim jeans hlačicama ili popularnim bermudama koje su pravi ljeti ‘must have’. Također, ono čemu se jako veselimo su i badići upotpunjeni ovim šarmantnim uzorkom, a odlučite li se primjerice za jednodijelni model, bez problema ga možete nositi kao bodi, odnosno top.

Upravo zato, iako ne sumnjamo da sve već obnovili ljetnu garderobu, predlažemo da zavirite u aktualnu ponudu točkastih komada najdražih brendova, a kako bismo vam to olakšali, u nastavku smo izdvojili 15 najljepših!

Zara (200 kn)

&OtherStories (€69), Uterque (950 kn)

Stradivarius (120 kn)

H&M (29,99), Zara (150 kn)

H&M (49,99 €)

Reserved (160 kn, 100 kn)

Uterque (350 kn)

&OtherStories (€59), H&M (24,99 €)

H&M (29,99 €)

H&M (8,99 €), &OtherStories (€70)

Foto: Instagram, H&M, Zara, Uterque, Stradivarius, Reserved
Objavljeno: 17.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p