TRENDOVI

Konačno su stigle nove epizode serije La Casa De Papel, a tom prigodom u Pull&Bearu možete pronaći kolekciju posvećenu seriji!

Modni komadi koje mora imati baš svaki obožavatelj ove popularne serije!

Moramo priznati kako ne poznajemo osobu koja nije u vrijeme najveće karantene pratila uzbudljivu seriju La Casa De Papel, stoga ne iznenađuje da je dolazak novih epizoda izazvao pravu lavinu oduševljenja! I dok pratimo nove avanture omiljene družine, jedan brend odlučio je posvetiti nove modne komade upravo ovoj popularnoj seriji!

I nije neka novost da omiljeni high street brendovi s vremena na vrijeme lansiraju cijelu kolekciju posvećenu trenutnoj hit seriji ili filmu. Tako iz sezone u sezonu svjedočimo mini kolekcijama posvećenim Harryju Potteru koji je zapravo vječna inspiracija, kao i Prijateljima, čije je ponovo okupljanje izazvalo pravi hype na društvenim mrežama. Vijest o dolasku novih epizoda serije 'La Casa De Papel' inspirirala je omiljeni high street brend Pull&Bear da na svoje police smjesti modne komade, a koje mora imati baš svaki strastveni obožavatelj ove serije! Kao omiljeni komad istaknule su se tople hoodice, idealne za hladniji period pred nama, a posebno nam je za oko zapela ona u crvenoj boji, zahvaljujući kojoj ćete se osjećati kao da ste dio pljačkaške ekipe. Ova limitirana kolekcija namijenjena je ženama i muškarcima, stoga smo sigurni da će svatko pronaći nešto za sebe!

120 kn, 140 kn

120 kn

230 kn, 120 kn

230 kn, 120 kn

230 kn, 230 kn

230 kn

230 kn

230 kn

Foto: Instagram, Pull&Bear
Objavljeno: 09.09.2021. u 11:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p