KOŽA

Najbolji serum za duge i guste trepavice koji se prodaje svakih pola minute u svijetu

Serum kojeg obožava i Meghan Markle!

Duge i guste trepavice nešto je o čemu mnogi maštaju, a njihov zavodljiv izgled do sada smo pronalazili u nešto kvalitetnijim maskarama. Koliko god da su maskare neizostavan make up proizvod, s druge strane nije naodmet pokazati malo strpljenja i dosljednosti u korištenju seruma koji potiču njihov rast, a upravo se o jednom takvom proizvodu ne prestaje šuškati!

Serumi za rast trepavica polako postaju sve popularniji proizvod te neizostavan dio svakodnevne njege, a osim što je za željene rezultate potrebna redovita i pravilna primjena, također je neophodno imati učinkovit proizvod nadohvat ruke. Upravo se takvim pokazao RevitaLash Advanced serum koji se 2019. godine kad je lansiran, prodavao svake 33 sekunde, dok je godinu nakon njegova prodaja porasla za dodatnih 40 posto! Po čemu je ovaj serum toliko poseban, da je osvojio i Meghan Markle?

Ovaj serum djeluje na osnaživanju trepavica, te ih njeguje od korijena do vrhova, smanjujući njihovo ispadanje te pružajući im zaštitu od slobodnih radikala kako ne bi došlo do njihovog oštećenja. Njegova formula sadrži sastojke potrebne da bi se potaknuo prirodni rast i ljepota trepavica te je bogata peptidima, lišidima i biotinom, antioksidansima i vitaminima koji trepavice njeguju i hidratiziraju.

Nadalje, ovaj serum vrlo je jednostavan za korištenje jer sadrži aplikator koji će spriječit će da se formula razlije po oku, dok istovremeno osigurava jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda. Serum možete nanijeti na trepavice prije spavanja ili ujutro, samo ćete morati malo pričekati da se osušiti prije nego krenete s nanošenjem make upa.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.09.2021. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p