TRENDOVI

Ružičasti komadi koje jedva čekamo nositi u prvim jesenskim danima!

Boja s kojom ne možete pogriješiti!

Iako s dolaskom jesenskih dana volimo pribjeći nešto zagasitijem koloritu, to ipak ne znači da u potpunosti moramo zanemariti upečatljive boje. Dapače, iste su i više nego poželjne jer odlično ‘razbijaju’ monotoniju koja se nerijetko pojavi nakon ljeta i baš svaki styling čine posebnim, odvažnim i drugačijim!

Kao što smo spomenuli, boje su sjajan način kako svakoj kombinaciji podariti ‘ono nešto’, a kada govorimo o najdražim, ružičasta se bez imalo razmišljanja nalazi visoko na listi. Ružičasta boja je nešto karakterističnija za proljetne i ljetne dane, ali mi je nosimo i u jesenskom periodu jer ne možemo odoljeti njezinoj zaigranosti.

Što se tiče kombinacija, najčešće biramo primjerice ružičaste haljine koje nosimo s trendi gležnjačama ili tenisicama, ali isto tako, volimo i outfite koji uključuju ružičaste suknje u kombinaciji s jednostavnim bluzama ili tanjim džemperima. Isto tako, ako ste više tip za hlače, varijante u ružičastoj boji već nekoliko sezona mogu se pronaći na policama brojnih brendova, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći one koje se najbolje uklapaju u vaš stil odijevanja i naglašavaju osobnost.

Upravo zato, kako biste što lagodnije obavili jesenski shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih ružičastih komada iz aktualne ponude najdražih brendova!

Uterque (1200 kn)

H&M (19,99 €, 19,99 €)

Bershka (120 kn)

Reserved (200 kn), Zara (200 kn)

Stradivarius (150 kn)

Reserved (300 kn), Stradivarius (140 kn)

Zara (200 kn)

Reserved (300 kn), Zara (600 kn)

Zara (300 kn)

Bershka (140 kn, 230 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Uterque, Reserved, Stradivarius
Objavljeno: 12.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p