TRENDOVI

Ovo je hit model traperica koji naglašava figuru i izdužuje noge!

Model kojem se uvijek rado vraćamo!

Sigurni smo kako se možemo složiti da su traperice apsolutni ‘must have’ svake garderobe. Bez obzira na to koji stil preferirate, traperice su odjevni predmet kojeg kombiniramo na pregršt načina i uvijek iznova otkrivamo neke nove zanimljive varijante. Ipak, pronaći ‘onaj pravi’ model katkad je dosta izazovno, no srećom ponuda je i više nego sjajna, stoga vjerujemo da ćete s lakoćom obaviti jesenski shopping!

Nama je za oko zapeo jedan poprilično univerzalan model s blagim pomakom u vidu razderanih detalja, a riječ je o Zarinom modelu kojeg možete pronaći u aktualnoj kolekciji. Naime, ove traperice dolaze u svijetloj nijansi te su visokog struka, a njihova posebnost krije se u širim nogavicama koje vizualno izdužuju figuru te liniju tijela čine vitkom. Također, spomenuti model jednako dobro pristaje dnevnim i večernjim prigodama, a kombiniramo ga s tenisicama, ali i cipelama na potpeticu kada dobiva jednu posebnu, zavodljivu modnu notu.

Isto tako, s obzirom na to da se nalazimo u prijelaznom razdoblju kada temperature još uvijek nisu niske, otvoreni detalji na ovom modelu ne predstavljaju problem, a kada postane hladnije, ove traperice možete kombinirati s raznim efektnim čarapama i na taj način dobiti nešto drugačiji i odvažniji look.

Stoga, ako već niste, pravi je trenutak da nabavite ovaj stylish model, a to možete učiniti putem sljedećeg linka te osim svijetle nijanse, birati između još nekoliko ponuđenih opcija!

Zara (230 kn)


Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 11.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p