MAKE UP

6 dugotrajnih 'nude' ruževa za usne koje uvijek imamo pri ruci

Imate li već svoj najdraži?

Sigurni smo da gotovo i ne postoji osoba koja u svojoj kolekciji ne posjeduje barem jedan nude ruž. Kao što smo spomenuli, nježne i decentne nijanse sjajan su odabir za dnevne izlaske jer će na licu istaknuti ono najljepše te zadržati prirodan izgled. S druge strane, večernji izlasci također vole spomenutu boju jer ostavlja dovoljno prostora za nešto upečatljiviju šminku na očima i upravo zato, nude ruž je neizostavan dio svake makeup kolekcije!

Iako je, kada govorimo o nude bojama, zasigurno svima prva asocijacija boja kože, nude nijansi ima mali milijun, stoga postoji savršen nude ruž za baš svaki ten i ton kože lica. Također, što se tiče aplikacije ovog ruža, baš kao i nešto jarkije nijanse, zahtjeva olovku za usne kako bi bio nanesen besprijekorno i bez neželjenih linija koje mogu odavati neuredan i neprecizan dojam. Osim same nijanse, obratite pažnju i na teksturu, odnosno radi li se sjajnom ili mat proizvodu te odaberete onaj u skladu s onim što želite naglasiti. Nude ruževi idealan su odabir za svaki an jer nisu napadni, već vrlo 'light', a opet dovoljno upečatljivi da naglašavaju prirodan svjež look. Naravno, kod večernjih varijanti nude ruž možete upotpuniti sa sjajilom te tako naglasiti punoću usana.

S obzirom na to da je nude ruž bezvremenski odabir koji nikad ne silazi s liste najomiljenijih, u nastavku smo izdvojili 6 odličnih ruževa za koje se mogu pronaći samo najbolje recenzije!

Becca Ultimate Lipstick Love in Bare, Bobbi Brown Lipstick in Nude

Chanel Ultra Hydrating Lip Colour Adrienne, Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick Joyride

M.A.C. Satin Lipstick Film Noir, Make Up For Ever Artist Rouge Lipstick Cocoa

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.11.2021. u 16:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p