DIZAJN I ARHITEKTURA

10 boja koje će vladati sljedećim proljećem

Pantone objavio top boje za proljeće 2017.
pantone
U jeku londonskog Tjedna mode i popratne histerije koja vlada u svjetskim prijestolnicama mode, Pantone je odlučio dodati ulje na vatru i požuriti stvari, objavivši top boje za proljeće 2017.

S obzirom na to da smo Serenity i Rose Quartz, vladajuće boje prošle sezone prema Pantoneu, mogli vidjeti gotovo na svakom koraku, od dizajna interijera do modne industrije, za očekivati je kako će se barem neke od proljetnih 10 nijansi uhvatiti i u narednom periodu. Autoritet na području boja je na temelju New York Fashion Weeka i kolekcija koje su prikazane složio paletu koju su koristili dizajneri, nagovještajući kako će upravo one dominirati na proljeće. Vladajuća je boja tako Niagara - plava nijansa nalik traperu, a slijede ju Primrose Yellow, vesela nijansa žute, Lapis Blue, narančasto-crvena Flame, Island Paradise, nježno ružičasta Pale Dogwood, Greenery, Pink Yarrow, Kale te neutralna Hazelnut

Želite li sami požuriti s primjenom ovih prijedloga, neku od ovih nijansi ili pak spoj dvije možete iskoristiti u interijeru, bilo da je riječ o statement zidovima ili samo dekoraciji.

pantone
pantone
pantone
pantone
M.M.
Foto: Instagram, Pantone
Objavljeno: 20.09.2016. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p