DIZAJN I ARHITEKTURA

10 najvećih trendova u uređenju interijera

Koje detalje obožavaju korisnici Instagrama?
10 najvećih trendova u uređenju interijera 
Baš kao što na omiljenom Instagramu lako zapazimo koji to trendovi dominiraju ormarima trendseterica diljem svijeta, jednostavno je uočiti i koji su favoriti kad je riječ u uređenju interijera.

S obzirom na to da je stiglo proljeće, vjerujemo da mnogi svoje domove žele obući u svjetlije nijanse, lepršavije materijale te generalno stvoriti dojam svježine. Kako bi to učinili, valja se informirati o trendovima, sakupiti nove ideje i kreirati dom iz snova. S 2016. su tako pristigli neki stari noviteti, odnosno klasični stilovi koji su na neko vrijeme bili u drugom planu.
 
Boho trend se vratio na velika vrata u modu, ali i u interijere. Spoj etno detalja i luksuza jedan je od najvećih trendova, a najlakše se postiže minimalističkim prostorijama ukrašenima boho detaljima. Istražujući Instagram jasno postaje da su aktualni i momenti geometrije, posebice na podovima, nimalo suptilni lusteri, police ispunjene knjigama, kao i modra te plavo-zelena boja. Razmišljate li o preuređenju doma, barem u smislu nekoliko detalja, uzmite u obzir neke od aktualnih trendova. Osim što će biti zanimljiv moment u domu, itekako su fotogenični, što nikada nije na odmet.

trend 
Boho + luksuz
 
trend 
Stropna svjetiljka
 
trend 
Police
 
 
trend 
Marokanski tepisi
 
trend
 
Kaktusi  
 
trend 
Samostojeća kada
 
trend 
Cigla
 
trend 
Plavo-zelena boja
 
trend 
Koža u boji
 
trend 
Geometrija
 
 

M.M.
Foto: Instagram

Objavljeno: 09.05.2016. u 12:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p