DIZAJN I ARHITEKTURA

11 božićnih čestitki koje možete napraviti sami

Vikend projekt: čestitajte na originalan način
božićne čestitke
Slanje čestitki u današnje vrijeme može zazvučati pomalo zastarjelo. Uz Viber, What's Up, Facebook, Instagram, Snapchat i Skype čak se i slanje e-maila van radnog vremena čini čudnovatim činom. Ipak, ne možemo poreći kako dobra stara rukom ispisana čestitka evocira romantiku, nostalgiju i ostaje puno duže u sjećanju od poruke natipkane u tramvaju na putu do doma.

Rukom ispisane kartice su osobne, intimne i zahtijevaju malo više truda, pa ako danas imate viška vremena i malo dobre volje, zašto ne biste dragim ljudima sami napravili čestitku kojom ćete im poželjeti sve najbolje za Božić i u novoj godini?

Ako vas ponuda u trgovini ne zadovoljava, predlažemo da se bacite na posao. Za čestitku će vam trebati samo komad kartona u boji po želji, flomaster, bojice ili obična crna penkala te par spretnih ruku. Za lijepu čestitku ne morate biti ilustrator jer će već i sama ideja biti dovoljna da stavi osmijeh na lice primatelju. Kako bismo vas inspirirali, u nastavku prilažemo nekoliko motiva koje možete iskoristiti na vlastitoj čestitki. Jednostavni, efektni i s lijepom porukom, definitivno će zagrijati srce primatelja.

božićna čestitka
diy božićne čestitke
diy božićne čestitke
božićne čestitke
diy božićne čestitke
diy božićne čestitke
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 24.12.2016. u 11:56
Tagovi: diy, čestitka, Božić

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p