DIZAJN I ARHITEKTURA

13 najljepših luftića za dugo toplo ljeto

Najtrendi dodatak sezone

luftići 
Što je to napuhano, jarke boje, pluta i krasi gotovo svaku fotografiju na Instagramu označenu hashtagom #pool? Najtrendi dodatak ljeta, zasigurno.
 
Veliki su i šareni luftići veliki hit još od prošle godine, o čemu smo vas svojedobno i sami izvijestili, a čini se kako će nas eklektični zračni madraci veseliti i ovog ljeta. Ružičasti flamingosi, mekani komadi pizze, zlatni labudovi, jednorozi, lubenice i slatke krafne više nisu rezervirani za djecu, štoviše. Zabavni dodaci krase bazene bogatih i slavnih, zbog kojih su postepeno i postali ljetni hit, a vjerujemo kako ćemo ih viđati i na plažama naše obale narednih tjedana. Prošle je godine, naime, nakon što su celebrityji poput Taylor Swift, Emmy Rossum i Kaley Cuoco svoje ljetne zabave oko bazena upotpunile šarenim luftićima i istima uljepšale svoje Instagram profile, prodaja madraca skočila u nebesa kompanijama poput Swimline ili Funboy, specijaliziranima za ovu vrstu dodataka.

Želite li se ovoga ljeta relaksirati na vlastitom jednorogu ili komadu lubenice, donosimo vam izbor najljepših luftića iz aktualne ponude! Najveći izbor ima webshop Asos, gdje ćete luftiće svih modela pronaći i po povoljnim cijenama, a ne zaostaje ni Urban Outfitters, dok će za one nešto dubljeg džepa dobar izbor biti američki brend Funboy.
 
funboy luftić 
Funboy (€89.21)
 
funboy luftićFunboy (€89.21)
 
funboy luftićFunboy (€71.19)
 
luftićEmmezetta (89,99kn)
 
asos luftić Asos (€63.38)
 
asos luftić Asos (€28.15)
 
asos luftićAsos (€63.38)
 
asos luftićAsos (€28.15)
 
luftić Urban Outfitters (£25)
 
luftićUrban Outfitters (£35)
 
luftićUrban Outfitters (£35)
 
asos luftićAsos (€77.46)
 
asos luftićAsos (€77.46)
 

M.M.
Foto: Asos, Funboy, Urban Outfitters, Emmezetta
Objavljeno: 07.07.2016. u 15:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p