DIZAJN I ARHITEKTURA

4 chic i funkcionalna detalja koje možete napraviti sami

Vikend projekt: lako obnovite stare komade namještaja
diy
V
jerujemo da ćete se složiti s nama u konstataciji kako nema boljeg od bivanja u ugodnom, udobnom i toplom domu uređenom baš po našem ukusu. Osjećaj sigurnosti i sreće koje osigurava samo naš prostor je nezamjenjiv, stoga ne čudi kako ga volimo konstantno i prema vlastitim mogućnostima, uljepšavati.


U vječnoj potrazi za projektima i detaljima koji će unaprijediti i uljepšati interijer, naišli smo na četiri zanimljive ideje pomoću kojih će svaka prostorija dobiti onaj moderni, no ujedno elegantni moment. Za ideje je zaslužna YouTuberica Ann Le koja se inspirirala bakrom te predstavila nekoliko DIY projekta na koja se možemo baciti već ovog vikenda. Lijepa bakrena vješalica za spavaću sobu, chic držač za tegle s cvijećem, jednako elegantna košara za časopise ili podložak za sitnice prijedlozi su koje ćemo rado prihvatiti jer ćemo udahnuti život starim i pomalo neuglednim komadima koji se povlače po kući, a bez mnogo izdataka ćemo osvježiti dom.

Projekti su prikladni za one spretne, kojima nije problem utrošiti malo više vremena na rad s rukama, ali i za one koji vole jednostavne, brze i jeftine DIY projekte.

M.M.
Foto: H&M Home
Objavljeno: 18.02.2017. u 13:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p