DIZAJN I ARHITEKTURA

4 najbolja Instagram profila koji će inspirirati vaš dom

Pružite svom domu potpuno novu atmosferu

Niske temperature primorale su nas da svoje dane provodimo unutar vlastitog doma, a kako boravak u istom okruženju vrlo brzo zna dosaditi, nije naodmet unijeti neku drugačiju atmosferu zbog koje ćemo se odmah bolje i osjećati!

Kada je uređenje interijera u pitanju, ništa nas ne potakne na akciju kao dobra doza inspiracije. Bez obzira odlučite li se za potpunu renovaciju svog doma ili želite neke manje izmjene koje će doprinijeti novoj atmosferi, inspiracija je uvijek dobro došla. Sigurno ste se do sada već dobro upoznali sa svim blagodatima Instagrama koji nam je omogućio da u tren oka pronađemo sadržaj koji nas zanima, pa tako nije ništa drugačije niti kada je riječ o uređenju interijera. Popularizacijom pojedinih prodavaonica koje su specijalizirane za uređenje domova većina stanova se svojim izgledom uopće ne razlikuju, stoga nije naodmet inspirirati se maštovitim interijerima koji imaju 'ono nešto'. Neovisno o tome jeste li ljubitelj klasike, rustikalnih stilova ili pak malo ekscentričnih izričaja, inspiracija za vaše sljedeće uređenje je zagarantirana!

Blithfield And Co

Nakon nekoliko godina izbivanja, tapete su se vratile u velikom stilu, a upravo one su omiljeni dekorativni element @BlithfieldAndCo. Tapete možete koristiti na različite načine, što ovaj profil i dokazuje, a osim njihove tradicionalne funkcije, tapete su savršeni dekorativni detalj kojim možete naglasiti baš sve prostorije u svom domu.

Sefton & Segedin

Ako želite svom domu pružiti poseban pečat, možda je najbolje da inspiraciju potražite na profilu @SeftonSegedin. Sestre Tash i Hayley Sefton naklonost Instagrama su zadobile svojim prepoznatljivim crtežima koji se kreču od jednostavnih aktova, pa sve do crno-bijelih apstrakta koji svaki prostor čine mrvicu posebnijim.

Claybrook studio

Kao i zidovi, tako i podovi doma stvaraju nevjerojatno ugodnu atmosferu u domu ako im posvetite dovoljno pažnje. Prekrasno izrađene pločice i drveni podovi pečat su @claybrookstudio profila, čija inspiracija varira od klasičnog marokanskog stila pa sve do modernijeg izričaja. Iako su interijeri s ovom vrstom podova malo zahtjevniji za održavanje, morate priznati da izgledaju sjajno!

My Scandinavian Home

Ako ste ljubitelj skandinavskog stila te svijetlih i prozračnih prostora, zaljubit ćete se u @MyScandinavianHome. Na ovom profilu pronaći ćete niz ideja za uređenje doma koji krase bijeli ili neutralni tonovi koje uvijek možete oplemeniti pokojim intenzivnijim detaljem ili neobičnim materijalima.

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.01.2019. u 15:49

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p