DIZAJN I ARHITEKTURA

5 efektnih ideja za zamatanje poklona

Brze i jednostavne ideje 
božićni pokloni
Spretni ste s rukama i uz to vas nimalo ne privlači ideja o kupovnom papiru za zamatanje poklona jer svojim najdražima želite darovati nešto jedinstveno i personalizirano?

Vjerujemo da tada već na veliko razmišljate o tome kako točno upakirati darove da budu posebni. S internetom na dohvat ruke, inspiracije ne nedostaje, a tu smo i mi da uskočimo s nekoliko favorita. Jer, prekrasno zamotan poklon instantna je injekcija božićnog duha, ali i pola posla kad je riječ o darivanju, stoga se definitivno vrijedi potruditi.

Posljednjih godina u trendu su minimalističke i prirodom inspirirane dekoracije, a s obzirom na to da je ovakav način zamatanja poklona i jedan od lakših za izvesti, nema razloga da par ideja ne iskoristimo i ovog Božića. S time na umu, pokušajte pronaći tanku tkaninu neutralne boje koju ćete lako oblikovati prema predmetu koji umatate, a ukrasiti je možete zelenim vrpcama, grančicama i češerima. Poigrati se možete tkaninama različitih boja, a brojne će vam mogućnosti osigurati i rola neutralnog kartonskog papira. Ovako zamotan poklon ostavit će vam mnogo prostora za kreativu, pa mu dodati možete prirodne elemente, srebrne ili tradicionalne crvene vrpce... Jednostavno umotan poklon podignut ćete listom koji ćete pričvrstiti, a uvijek efektan i vrlo stylish jest crni ili tamno plavi papir za zamatanje kojeg također možete kombinirati s grančicama i sivkastim vrpcama. Ako još uvijek niste uspjeli u svoj dom unijeti božićni duh, ovih nekoliko ideja bi vam moglo dobro doći. 

poklon
poklon
poklon
poklon
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 23.12.2016. u 14:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p