DIZAJN I ARHITEKTURA

5 dizajnera interijera koje morate pratiti u 2019.

Odlični interijeri i pregršt inspiracije na jednom mjestu
Dok mnogi za svoje novogodišnje odluke pripremaju odlazak u teretanu, veliko čišćenje hladnjaka od loših namirnica ili pak pročišćavanje garderoba kako bi u novu godinu zakoračili opuštenije i spremnije za nove izazove, mi preporučujemo da se dobro zagledate u prostor oko vas.

Lijepi interijeri u posljednjih su nekoliko dana postali itekako traženi. Ne govorimo o uobičajenim, već viđenim kalupima koji se baš kao i u modnom svijetu iznova ponavljaju, nego od prostori od kojih vam staje dah. Bez obzira naginjete li minimalističkom izričaju, obožavate retro ili se pak najbolje osjećate u kiču, dizajn interijera sjajan je način kako ispucati višak kreativne energije i iskazati vlastitu osobnost. Stoga, s početkom još jedne godine odlučili smo istaknuti one dizajnere koji bi zasigurno morali biti na vašoj top listi kad ste u potrazi za inspiracijom.

Rafael de Cárdenas


Elegantni i luksuzni interijeri glavni su potpis ovog španjolskog dizajnera koji pomno bira svaki komad kako bi stvorio auru skupocjenog dizajna i ekskluzivnosti. Najviše preferira zemljane tonove i čiste linije, a točka na i svakom prostoru je nekoliko centralnih točaka u vibrantnim bojama koji zaokružuju cjelinu.


Stephen Sills


Prozračni prostori, masivni namještaj i sjajna umjetnička djela nit su vodilja ovog dizajnera. Pregršt prirodnih elemenata poput neobrađenog drva u kombinaciji konceptom otvorenog prostora i decentnim detaljima čine svaki prostor koji uređaju nalik onim klasičnim koji nikako ne podliježu trendovima.


Jean Louis Denoit

Ako obožavate eklektične interijere koji pucaju od boja, tekstura te energije, Deniot je dizajner čiji će vas radovi osvojiti. Svaki prostor ovog dizajnera najviše je fokusiran na detalje i najviše pozornosti pridaje njihovom odabiru, kombinirajući teksture i igrajući se s tonovima negoli samoj tehničkoj percepciji prostora. Topao dom i ugodna atmosfera prepoznatljivi su za dizajnera.


Kelly Wearstler

Vibrantni interijeri nisu nepoznanica za ovu dizajnericu, dapače, postali su njenim kreativnim potpisom. Kombinirajući pregršt boja i različitih tekstura, svaki interijer izgleda otvoreno i energično, a atmosfera prostora uvijek je pozitivna, a on krajnje originalan.


Kelly Hoppen

Poznata dizajnerica najviše projekata odrađuje u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali komercijalni projekti diljem svijeta te uređenje privatnih jahti mnogima su zapeli za oko. Obožava materijale poput mramora, masivnog namještaja od zlata i ostalih metala te naginje krajnjem glossy efektu zbog kojeg baš svaki prostor izgleda nevjerojatno skupo… a to najčešće i je.

Foto: Rafael de Cardenas Studio, Kelly Wearstler Online Store, Jean-Louis Denoit, Stephen Sills, Kelly Hoppen
Objavljeno: 27.12.2018. u 16:56

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p