DIZAJN I ARHITEKTURA

7 Instagrama na koje odlazimo po dozu interijera

Omiljena inspiracija za uređenje doma
5 Instagrama na koje odlazimo po dozu interijera
S
voj dom smatramo svojim utočištem, sigurnom oazom i svojom zonom komfora. No, kao i naš ormar, i svoj životni prostor s vremena na vrijeme volimo osvježiti, dodati pokoju trendi sitnicu, prilagoditi ga godišnjim dobima i reorganizirati ne bi li se osjećali još ugodnije.


Nekoć smo inspiraciju za uređenje doma sakupljali listajući glossy magazine, no danas nas od ideja dijeli svega nekoliko klikova, odnosno poteza prstom po ekranu mobitela. Mnogi su se dizajneri odavno pridružili Instagramu te su kreirali nepresušan izvor inspiracije, na našu sveopću radost. S njima dijelimo estetiku, dobivamo ideje koje potom rekreiramo u vlastita četiri zida, no ulazimo i u njihove kreativne svjetove i procese.

U moru dizajnera interijera, urednika magazina, portala, blogera i raznih kreativaca, odabrali smo nekoliko favorita čiji su Instagram profili naša dnevna injekcija lijepoga. Bilo da preferirate nordijski minimalizam, modernu klasiku, rusktikalnost, boemski chic ili vintage eklektičnost, vjerujemo da ćete među ovim profilima pronaći nešto za sebe.

em_henderson

@em_henderson


dabito

@dabito


sarahshermansamuel

@sarahshermansamuel

mrorlandosoria

@mrorlandosoria


grantkgibson

@grantkgibson

kellywearstler

@kellywearstler


justinablakeney

@justinablakeney


M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.03.2017. u 14:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p