DIZAJN I ARHITEKTURA

Adventski kalendar i ukrasi za bor u jednom

Vikend projekt: sladak DIY adventski kalendar
Vikend projekt: DIY adventski kalendar
Mnogi su adventske kalendare u svojim domovima izložili prošlog tjedna, no za one koji malo kasnije pale ili žele nešto posebnije ukrase, sjajan je prijedlog stigao s inspirativne stranice Lauren Conrad.

Zanimljivi ornamenti za bor koje su predložili autori popularne lifestyle stranice ujedno su adventski kalendar, pa ako primjerak već niste instalirali na svoj stol, vrijedi se baciti na sladak projekt ovog vikenda. Ono što će vam trebati za rekreiranje kalendara jesu bijele malene kutije za nakit koje možete pronaći u hobi shopovima, glitter u bojama po želji, mašne, odnosno vrpce te ljepilo, kao i maleni darovi koje ćete smjestiti u kutijice i otkrivati kako dolaze datumi.

Za početak, ljepilom prođite po poklopcu kutijice u obliku brojki koje ćete zatim posipati glitterom i pustiti da se osuši. Nako toga kutijice povežite vrpcom u slučaju da ukrasom želite uljepšati jelku, no kalendar možete postaviti i kao centralni ukras na stolu. Želite li nešto drugačiji last minute vijenac, inspiraciju potražite ovdje


adventski kalendar
adventski kalendar
adventski kalendar

M.M.
Izvor: Lauren Conrad
Foto: Lauren Conrad
Objavljeno: 10.12.2016. u 10:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p