DIZAJN I ARHITEKTURA

ASOS ima kolekciju koja će svaki dom učiniti još malo slađim

Vijest koju vaš dom 'likea'

Sigurno ste se više puta znali uhvatiti kako višesatno pretražujete virtualne police omiljene online trgovine ASOS. Ova web adresa godinama nam je pouzdani oslonac kada tragamo za odjećom, obućom, kozmetikom, ali i detaljima za dom, od kojih su nam jedni prijeko potrebni, dok druge želimo jer su naprosto neodoljivi.

Najveća online trgovina ASOS uvijek nam je prvi odabir kada osjetimo potrebu za promjenom. Promjena je s vremena na vrijeme potrebna svima, pa tako i našem interijeru koji svojim malim detaljima i sitnim promjenama unosi potpuno drugačiju atmosferu i energiju. Poznato je kako ova online trgovina redovito prati sve trendove koji se događaju na polju dizajna interijera te ih reflektira na svoje komade, stoga i ne iznenađuje vijest da pored svoje vlastite kolekcije odjeće, ova britanska trgovina se uskoro može pohvaliti i lansiranjem prve kolekcije detalja za dom. Moramo priznati kako nas je ova vijest razveselila, budući da veliki broj interijera poprilično nalikuju jedni na druge, pa bi ova nova kolekcija mogla unijeti jednu novu dozu inovativnosti.

Također, česte su situacije da nam odlični komadi za dom inspirirani skupljim dizajnom nisu baš dostupni zbog ograničenog budžeta koji imamo na raspolaganju, no to ne znači da naš omiljeni kutak u domu ne može biti uređen po najnovijim trendovima. ASOS-ov modno osviješten dizajnerski tim kao da je čuo naše želje, pa je u svoju novu kolekciju uključio živahne detalje koji se kreću od finih posteljina, posuđa, tepiha, ogledala pa sve do dodataka za kupaonicu, tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Kroz kolekciju se provlače tri ključna trenda: Eclectic Luxe, Cool Minimal i Global Traveler, koji će svjetlo dana ugledati u veljači. Već u samom startu osjećamo jednu ljubavnu priču na pomolu i to onu sa sretnim završetkom!

Foto: ASOS Home, Instagram
Objavljeno: 28.01.2019. u 13:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p