DIZAJN I ARHITEKTURA

Autentična dalmatinska kuća kao stvorena za ljetni odmor

Rustikalni šarm u Villi Jerolim

villa jerolim 
Mnogi će reći kako ne postoji bolji odmor od onog u uvalama i pitoresknim ulicama Dalmacije. Mediteranski šarm koji svi tako dobro poznajemo doista za vrijeme ljetnih mjeseci ne bismo mijenjali za najljepše egzotične lokacije, a dolazi li on u svom autentičnom obliku, smatrajte nas doživotno zaljubljenima.

U prilog spomenutom ide i šarmantna Villa Jerolim, autentična dalmatinska kuća izgrađena 1860., smještena u Slivnici, tihom području kraj Zadra koji omogućuje stopostotni bijeg od svakodnevne gužve i obaveza. Prekrasna vila nedavno je obnovljena, no i dalje u svom originalnom rustikalnom stilu osigurava jedinstveni doživljaj.
 
villa jerolim 
villa jerolim 
U obnovi vile je korišten kamen i masivno drvo, što stvara osjećaj ugode i topline doma, a za ljetnih mjeseci unutrašnjost osigurava zaklon od visokih temperatura. Pitoreskna kuća se sastoji od tri spavaće sobe s bračnim krevetima, dvije kupaonice, kao i kuhinje koja se otvara prema blagovaonici i dnevnom boravku. Svaka prostorija je uređena tako da odiše prozračnošću i svijetlom, dok je vanjski prostor opremljen velikim bazenom koji je sastavni dio odmora tijekom ljetnih mjeseci.

Tišina i mir prekrasnog krajolika, dalmatinska tradicija i obližnje plaže kombinacija su koja nas je u slučaju Ville Jerolim potpuno osvojila, a vjerujemo kako će isto učiniti i vama.
 
villa jerolim 
villa jerolim
  villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim villa jerolim 
M.M.
 
Objavljeno: 24.06.2016. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p