DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićna kolekcija koju ćete instantno poželjeti

Marina Marinski nam je pripremila još jednu poslasticu
Marinski Heartmades
Poželite li porciju slatke romantike zamotane u ambalažu originalnosti s domaćim potpisom, adresa na koju ćete svakako morati svratiti jest ona Marine Marinski. Riječka dizajnerica pobrinula se da naš Božić i ove godine bude unikatan te je kreirala kolekciju ukrasa koju smo instantno poželjeli vidjeti u svom domu.

Kuglice s prepoznatljivim Marinski rukopisom dolaze u dvije serije. One minimalističke okupljene su pod imenom Wonderland i krasi ih mat crna i bijela boja te motivi u zlatnoj, dok se one razigrane s likovima dobro poznatih Marinski djevojčica nalaze u kolekciji imena Fairy. U ovoj preslatkoj kolekciji dominiraju crvena, crna, siva i ružičasta boja koje u kombinaciji s ilustracijama čine savršene ukrase za bor. Premda neklasični motivi, ove kuglice svojim koloritom itekako evociraju blagdane i idealni su dodatak modernom domu koji cijeni kreativnost i unikatnost.

Vrckavi i istovremeno elegantni ukrasi načinjeni su od keramike i svaka je kuglica ručno rađena, a nabaviti ih možete putem Marinski Heartmades online shopa, kao i u zagrebačkoj Take Me Home trgovini.

Marinski Heartmades
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades
M.M.
Foto: Marinski Heartmades
Objavljeno: 21.11.2016. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p