DIZAJN I ARHITEKTURA

Chic detalji za dom kao iz časopisa

Vikend projekt: jednostavan DIY za savršeni ormar
DIY vješalice
V
eć i ptice na grani znaju kako je organizacija ormara u skladu s godišnjim dobima, kao i održavanje reda u istom, učinkovita metoda u borbi protiv stresa pri jutarnjoj rutini spremanja za posao. Jednako tako ne treba spominjati ni to kako vrlo vjerojatno svaka žena sanja o prostranom, preglednom ormaru u kojem će svaki komad imati svoje mjesto, ništa neće ispadati pri otvaranju vrata i ormar neće biti crna rupa u kojoj netragom nestaju komadi odjeće.


Bilo kako bilo, prvi korak na putu do savršenog ormara je ujedno i vrlo jednostavan. Uskladite li vješalice, unutrašnjost ormara će izgledati urednije i cijela će se prostorija, u slučaju da imate ormar otvorenog tipa ili vješalice za odjeću, doimati sređenijom i elegantnijom. Nadalje, ne morate se iz ovih stopa ni uputiti u trgovinu namještajem već vješalice možete napraviti sami.

DIY vješalice
Mi predlažemo chic ideju koju je podijelila autorica bloga Poppy Talk. Riječ je o metalik, odnosno bakrenim vješalicama koje će svaki ormar pretvoriti u ženstveni raj. Ono što vam treba jesu tanke vješalice (metalne ili plastične), metalik sprej i stare novine za zaštitu površine na kojoj radite. Vješalicu po vješalicu temeljito posprejajte i pustite da se osuši te poredajte u svom novom stylish ormaru.

DIY vješalice
M.M.
Foto: Poppy Talk, Pinterest
Objavljeno: 12.11.2016. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p