DIZAJN I ARHITEKTURA

Cool detalj koji obožavaju baš svi

Vikend projekt: prenamijenite prazne boce kultnih pića
prazne boce kultnih pića  
Cool, pomalo frajerski i jako efektne – red je opisa kojima bismo mogli popratiti dekoraciju koja je već neko vrijeme pravi hit u uređenju interijera. Dakako, riječ je o praznim bocama poznatih alkoholnih pića koje se mogu lako prenamijeniti i neće isprazniti naše novčanike.

Želite li u prostoriju unijeti cool element, no ne želite potrošiti novac, prazna boca kultnog pića bit će sasvim dovoljna. Hendrick's Gin, Jack Daniel's, pa čak i Absolute Vodka izgledat će sjajno na polici u dnevnom boravku, u kupaoni ili na malom stolu u hodniku. Same po sebi efektne, dobro će se uklopiti u jednostavne, minimalno uređene prostorije, ali i one rustikalne, a iskoristiti ih možete kao držač za svijeće, vazu, pa čak i posudu za tekući sapun.
 
prazne boce kultnih pića  
S obzirom na to da još uvijek večeri provodimo na otvorenom, iskoristite zadnju polovicu ljeta te eksterijer ukrasite upravo svijećama u praznim bocama. Kasnije ih prenesite na police svoga stana, gdje će se genijalno uklopiti s redom knjiga i zelenih biljaka. Ovu dekoraciju već neko vrijeme obožavaju i dekorateri na vjenčanjima, stoga internet, posebno Pinterest, obiluje inspirativnim fotografijama i idejama koje možete koristiti za inspiraciju. Mi vam u nastavku donosimo svoje favorite!
 prazne boce kultnih pića
prazne boce kultnih pića
 
prazne boce kultnih pića  
prazne boce kultnih pića  
svijeće  
prazne boce kultnih pića  
M.M.
Foto: Pinterest, Instagram (@pannoniandust)
Objavljeno: 13.08.2016. u 12:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p