DIZAJN I ARHITEKTURA

Custom made neonski znakovi za cool interijere

Ljubav s neonom ne prestaje
sygns
Vremena u kojima su neonski natpisi bili rezervirani za sumnjive motele i oglašivačku industriju su daleko iza nas. Danas su svjetleći natpisi jedan od najpoželjnijih i najefektnijih detalja u interijeru i moramo priznati da u potpunosti podržavamo ovu opsesiju vibrantnim neonom.

Činjenica da se sjajno uklapaju u minimalističke interijere, baš kao i u one industrijskog stila, što je definitivno utjecalo na potražnju za istima, dovela je i do toga da se danas mnogo brendova specijaliziralo za izradu custom made neonskih znakova. Jedan od takvih je i Sygns, odnosno tim dizajnera i inženjera iz Berlina i Kopenhagena koji su izradu svjetlećih objekata učinili cool zanimanjem.

Premda su primarno usmjereni dizajnerima i arhitektima, tim koji stoji iza brenda Sygns izrađuje i neonske natpise po mjeri i za privatne kupce, a raznim varijacijama svjetala možemo svjedočiti pratimo li hashtag #sygns na Instagramu. Od raznih poruka i logotipova do simpatičnih motiva palmi i sladoleda, svjetleći objekti ovog brenda dolaze u raznovrsnim oblicima u čijoj izradi sudjeluju grafički dizajneri, IT-ovci, umjetnici, električari i ini stručnjaci, a sve u svrhu, kako kažu, održavanja neona na životu. U ponudi su i gotovi znakovi koji su jednako atraktivni, a pronaći ih možete na Sygns webshopu. Premda im cijena nije mala, vjerujemo da je ekvivalentna kvaliteti.

Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
Sygns
M.M.
Foto: Sygns
Objavljeno: 24.05.2017. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p