DIZAJN I ARHITEKTURA

Dizajnerska vila u blizini Motovuna

Spektakularan pogled u kombinaciji s vrhunskim dizajnom

 
Spoj netaknute prirode i modernog dizajna uvijek je privlačan, no posebno kada dolazi u kompletu sa spektakularnim pogledom. Dizajnerska vila Vista smještena na brdašcu nedaleko Motovuna kombinacija je upravo ovih kvaliteta, a poželite li krenuti za Istru nakon što pogledate fotografije imanja, potpuno vas razumijemo.

Uz spektakularan panoramski pogled koji se pruža iz većine prostorija, vila očarava i svojim promišljenim dizajnom. Ništa nije prepušteno slučaju kad je riječ o uređenju interijera, pa se tako kroz cijelu kuću miješaju prirodni tonovi i materijali, stvarajući prozračan ambijent. Od materijala prevladava drvo koje je nadopunjeno bakrenim detaljima i bijelom te sivom bojom, a ista se paleta nastavlja i na vanjskoj terasi. Obilje dnevnog svjetla osiguravaju veliki prozori u dnevnoj sobi te mnoštvo staklenih stijena kroz ostatak kuće. Posebno je zanimljiv moment strateški uređene spavaće sobe u kojoj se iz kreveta pruža pogled na zelena brdašca Istre.
 
 
 


Tri prozračne spavaće sobe s bračnim krevetima, tri elegantno uređene kupaonice te open space dnevni boravak s blagovaonicom čine interijer vile Vista, dok se u dvorištu ispred kuće nalazi komforni bazen s hidromasažom, okružen ležaljkama za sunčanje. U vili su na raspolaganju i bicikli, što će olakšati istraživanje prekrasnog kraja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
M.M.
 
Objavljeno: 01.09.2016. u 15:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p