DIZAJN I ARHITEKTURA

Duhoviti natpisi kao najpoželjniji ukras

Otkrijte simpatični brend Letterfolk
letterfolk
U više-manje svakodnevnom skrolanju raznim online kutcima, zasigurno ste primijetili kako već neko vrijeme zgodni i često duhoviti natpisi ne silaze s popisa najpoželjnijih ukrasa u modernim mladenačkim domovima.

Oni mame osmijeh na lice, inspiriraju i svojim se najčešće minimalnim dizajnom uklapaju u razne stilove uređenja, stoga ne čudi njihova velika popularnost. Sviđa li vam se estetika ovih zgodnih ukrasa, sigurni smo kako ćete voljeti i američki brend Letterfolk. Iza ovog imena krije se bračni par Johnny i Joanna koji su simpatične poruke, pop kulturalne reference i pokoji stih stavili na kožnu podlogu, uokvirili ih te učinili cool detaljem.

letterfolk
letterfolk
letterfolk
Ispisane fontom Helvetica, bijele boje i prilično kratke, ove se poruke lijepo slažu s crnom kožnom pločom, baš onakvom kakva se koristila i prije pola stoljeća za obavijesti u uredima i raznim javnim prostorima. Uz okvir načinjen od drveta, ovi ukrasi su u potpunosti ručno rađeni i personalizirani te za cilj imaju podsjetiti na moć pisane riječi. Zanimljiv interijer je, jasno, bonus. 

Letterfolk možete detaljnije istražiti na službenoj stranici, a premda se komadi trenutno ne dostavljaju u Hrvatsku, ovim se simpatičnim pločama možete inspirirati za vlastiti projekt.

letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk
letterfolk

M.M.
Foto: Instagram (@letterfolk)
Objavljeno: 25.03.2017. u 09:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p