DIZAJN I ARHITEKTURA

Eco-friendly dom poznatog supermodela

Inspirirajte se lijepim rančem iz 1960.

miranda kerr 
Znamo je po njenom sjajnom modnom stilu, ali i po više nego uspješnoj karijeri modela, a zahvaljujući Harper's Bazaaru, sada smo doznali i kako izgleda unutrašnjost doma predivne Mirande Kerr.

Ranč iz 1960. godine kojeg je Miranda kupila sa svojim bivšim suprugom Orlandom Bloomom nalazi se u Malibuu i očarava svojom prozračnošću. Tipičan izgled kuće na plaži nadopunjen je modernim elementima, veliki prozori i pogled na ocean stvaraju dojam prostranosti, dok neutralna paleta boja interijer čini elegantnim i stylish.
 
miranda kerr
U prostorijama je vidljivo kako se Miranda voli poigravati teksturama i materijalima, pa su mnoge površine ukrašene jastucima i mekanim tepisima, dok su zidovi i police ispunjeni obiteljskim fotografijama i crtežima Mirandinog i Orlandovog sina. Jedan od najzanimljivijih komada je svakako kristalni piano u središtu dnevne sobe, a na dodir gumba mogu se ugasiti svi uređaju kako bi se u domu kontrolirao stupanj elektromagnetske radijacije. Uz to, uređaj Skywater 300 crpi vlagu iz zraka i proizvodi vodu za opskrbu kuće, uključujući i onu za pitoreskno jezero u dvorištu.

Iza kuće se nalazi vrt u kojem poznati model uzgaja svoje povrće i voće, a posebna je kućica preuređena u prostor za meditaciju i saunu. Impresivno i zeleno? Poprilično.
 
miranda kerr 
miranda kerr 
miranda kerr 
M.M.
Foto: Harper's Bazaar

Objavljeno: 19.08.2016. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p