DIZAJN I ARHITEKTURA

Eklektičan dom Selene Gomez za kojim mnogi uzdišu

Eklektičan miks trendova i elegancije
Selena Gomez 
Mlada pop pjevačica Selena Gomez djevojke i mladiće diljem svijeta ostavlja bez daha svojom pojavom i glazbenim opusom, a nama je isto učinila svojim mladenačkim kalifornijskim domom. 

Eklektična rezidencija smještena u popularnoj celebrity bazi, Calabasasu, nakon uznemiravajućih prijetnji mladoj zvijezdi stavljena je na prodaju za 4.5 milijuna dolara. Ipak, to nije spriječilo medije da zavire u posjed koji osvaja miksom trendi šarma i bezvremene elegancije često viđene u vilama Los Angelesa.
 
Selena Gomez
Prostrane spavaće sobe u Seleninoj se kući nadopunjavaju s jednako grandioznom blagovaonicom, kino dvoranom i prekrasnim vrtom s bazenom. Mladenački duh se šarmantno nazire u bojama poput ljubičaste i smaragdno zelene čiji bogat miks krasi veliku dnevnu sobu, inspirativnim citatima otisnutim na bijelim zidovima, ali i detaljima poput visećih mreža za odmor i boho kostura iznad kamina.
 
Vjerujemo kako će mnogi kao svoj omiljeni kutak na ovom imanju ipak izdvojiti atmosferičnu terasu ukrašenu lampicama, velikim hitom u uređenju interijera (i eksterijera) posljednjih godina. 
 
Selena Gomez 
Selena Gomez 
Selena Gomez 
   
Selena Gomez 
Selena Gomez 
Selena Gomez  selena gomez 
M.M.
Foto: Variety
 
Objavljeno: 18.11.2015. u 12:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p