DIZAJN I ARHITEKTURA

Genijalan uredski prostor osječke agencije

Zabavni interijer u kojem je pravi užitak raditi
inchoo
Na osječkom Trgu slobode, točnije najvišem katu robne kuće Supermarket, smjestila se e-commerce agencija Inchoo. Na novi radni prostor za 75 zaposlenika nemoguće je ostati ravnodušan, posebno jer je uređenje primjer zabavnog i nekonvencionalnog ureda kakvi su već duže vrijeme praksa u svijetu.

Interijer tvrtke Inchoo osmišljen je u suradnji s Havelkadesign studijem na čelu s dizajnericom interijera Jelenom Havelkom Todorovikj te je 630 kvadrata robne kuće osvanuo u funkcionalnom i veselom ruhu prije nekoliko mjeseci. Ispunjen zabavnim elementima koji su u skladu s vizualnim identitetom tvrtke, interijerom dominiraju zelena, bijela i boja antracita, dok su se uredi zadržali na polju minimalizma.

inchoo
inchoo
inchoo
Segment koji se izdvaja u ovom zabavnom uredskom prostoru jest svakako kružna prostorija namijenjena Skype sastancima. Baš kao što njeno ime otkriva, ova prostorija je uređena tako da podsjeća na džunglu, s time da vanjski dio evocira stablo. Tu su i zajedničke prostorije za sastanke ili odmor te biblioteka, a kako bi se poštivao rad kolega, na ulazu u svaki ured nalaze se LED diode koje crvenim svjetlom signaliziraju je li netko izrazito zauzet. Namještaj je rađen po mjeri, prostorije obiluju svjetlom, a simpatične ilustracije uvode veselje i zaigranost u cijelu poslovnu priču. Boje se u Inchoo prostorijama nadopunjavaju s drvetom, dok mnogo zelenila osigurava svjež, zdrav i optimističan duh u osječkoj agenciji.

inchoo
inchoo
inchoo
inchoo
inchoo
inchoo
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 19.12.2016. u 10:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p