DIZAJN I ARHITEKTURA

Genijalne ručno izrađene stolice domaćeg brenda

Tiha patnja: 100lica stolica
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda  
Kada vas nešto osvoji na prvi pogled, na drugi uzrokuje dodatno oduševljenje, a svakim daljnjim kopanjem utvrđuje svoj status vašeg novog predmeta žudnje, znate da ste naišli na pravu stvar i nepovratno se zaljubili. U našem slučaju, spomenuto nam se dogodilo s domaćim brendom 100lica stolica iza kojeg se krije dizajner Boris Matešić.

Ilustrator, grafičar, produkt dizajner i tiskar Boris Matešić, inače i pokretač popularnog brenda lega-lega, ovoga je puta svoju kreativnost odlučio materijalizirati u obliku ručno oslikanih drvenih stolica razveselivši sve ljubitelje domaćeg produkt dizajna. Nakon godina i godina stvaranja tijekom kojih je dobio veliki broj priznanja i nagrada za svoj umjetnički rad i kreativno djelovanje, nakon osnivanja Udruge za kreativnu borbu protiv vjetrenjača 100lica stolica, organiziranja humanitarnog projekta 100lica stolica, brojnih izložbi slika, grafika i fotografija, kao i suosnivanja udruge Bike My Day za razvoj biciklizma te nekoliko PechaKucha nights u Osijeku, želja za stvaranjem i oblikovanjem dovela je Borisa Matešića do ovog novog izazova cjelovite produkcije forme.
 
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda   
Simpatične su stolice izrađene od kvalitetnog drveta, odnosno kombinacije lipe i bukve. Lica stolica nanesena su akrilnim bojama, a dimenzije su 40 x 89 x 40 centimetara. Sastoje se od nogu, centralnog dijela i naslona i dolaze u nekoliko kombinacija boja koje će nesumnjivo razvedriti svaki prostor.

Cijenite li domaći dizajn i svom domu želite osigurati dozu originalnosti, svakako proučite sve modele 100lica stolica i odaberite favorita na web shopu brenda.
 
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda  
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda  
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda  
Ručno izrađene stolice domaćeg brenda
  100 lica stolica 100 lica stolica 
M.M.
Foto: 100lica stolica
 
Objavljeno: 08.06.2016. u 13:26
Tagovi: produkt dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p