DIZAJN I ARHITEKTURA

H&M home ima novu proljetnu kolekciju

Nježni tonovi i minimalizam!

Nakon blagdanskih ukrasa, masivnog dekora i jakih boja, vrijeme je nešto potpuno suprotno, a najbolje mjesto za potražiti minimalističke komade je H&M home koji je nedavno lansirao najnoviju proljetnu kolekciju koja nas je potpuno očarala.

Iako se proljeće još niti približno ne osjeti u zraku, kada govorimo o dekoraciji doma, nikako nije prerano da polako krenete s proljetnim dekoracijama. Kao što smo i naviknuti, H&M home se i u ovoj kolekciji poziva na minimalizam i jednostavne linije nježnih neutralnih boja koje su apsolutno smirujuće i preporučljive za uređenje prostora. Decentan dizajn i vječna klasika stil je s kojim nećete pogriješiti, a vaš će prostor poprimiti određenu profinjenu notu.

Želite li dodati nešto posebno i podignuti sveukupni dojam, u ponudi su zanimljive vaze i printovi koji su specifičnog umjetničkog duha te će vrlo lijepo zaokružiti cijelu priču. Sama energija koju ova kolekcija odašilje potpuno je jednostavna i toliko posebna, a ponuda je zaista šarolika. Od potrepština za kupaonicu, sobu, pa sve do dnevnog boravka i kuhinje. Bez obzira na stil koji njegujete sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i inspirirati se divnim vizualima najnovije kampanje. U nastavku smo izdvojili nekoliko predmeta za koje smo uvjereni da će se savršeno uklopiti i podignuti svačiji dom.

Foto: HM home
Objavljeno: 07.01.2019. u 16:37

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p