DIZAJN I ARHITEKTURA

Hoće li 2017. biti u znaku ovog hrabrog trenda?

Vikend projekt: ideja rezervirana samo za one smione
Hoće li 2017. biti u znaku ovog hrabrog trenda?
Zlatni, srebrni i bakreni detalji u domovima, ali i u interijerima barova, restorana i kafića nisu nikakva novost. Prisutni su u uređenju interijera bili puno prije velike popularnosti industrijskog stila, no šuška se kako bi ovaj moment u aktualnoj godini mogao dosegnuti malo veće razmjere.


U slučaju da ste hrabri kad je riječ o eksperimentiranju u svom domu, ovaj statement trend bi vam se mogao svidjeti. Naime, riječ o metalik zidovima, odnosno akcentnim zidovima u zlatnoj ili nekoj drugoj metalik nijansi. Iako su oni dosad pretežito bili rezervirani za ekstravagantne domove ili pak dizajnerske hotele, nakon par prilagodbi nema razloga da ovakav zid ne krasi i koji normalan stan. Dovoljno je reći kako zlatni komadi zida čine savršeno uravnoteženu i chic cjelinu s neutralnom paletom boja, dok se ona teža i pomalo kičasta, zlatno-crna kombinacija treba izbjegavati jer može zagušiti prostor.

Osjećate li se ovog vikenda posebno smiono, zašto ne biste ovaj glamurozni, pomalo fashion i jako atraktivni detalj donijeli u svoj dom? Par ideja za inspiraciju donosimo u nastavku.

zlatni zid
zlatni zid
zlatni zid
zlatni zid
M.M.
Foto: Consort Design, Giorgio Possenti, Greg Cox for Image, Stephen Kent Johnson for Lonny, Pinterest
Objavljeno: 11.02.2017. u 11:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p