DIZAJN I ARHITEKTURA

I kupaonica može biti najljepša prostorija doma

Inspirirajte se predivnim domom Kate Moss
kate moss
Kate Moss. Ime koje evocira eru supermodela, nepresušnu zalihu kulerstva, rock'n'roll lifestyle i modni stil koji je utjecao na žene diljem svijeta. Odnedavno, ime ikone stila i poznatog modela koji je svojevremeno šetao modnim pistama u kreacijama najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera, postaje i ime koje nas asocira na dizajn interijera.

Posljednji dokaz ovoj tvrdnji jest suradnja supermodela i kompanije de Gournay u sklopu koje je Kate dizajnirala tapete. One su, potpuno očekivano, glamurozne i beskompromisno stylish, a o ovoj je suradnji pisao Architectural Digest zahvaljujući kojem smo dobili i uvid u prekrasne intimne odaje Kate Moss te se, posljedično, maksimalno inspirirali.

Baš kao i njen modni stil, dizajn interijera s potpisom Kate Moss je eklektičan miks modernog i vintage. Kate obožava spajati komade namještaja i stilove iz različitih era, a mi zaista obožavamo dobivati stilske lekcije modela koji je pred objektivom fotografa proveo tri desetljeća. Ulazak u dizajn interijera Kate Moss mogli smo vidjeti kroz suradnju s Katie Grove, a sada isto činimo sa spomenutom kolaboracijom s proizvođačem jedinstvenih tapeta de Gournay.

kate moss
Blago srebrnog odsjaja, s uzorkom anemona i inspirirane prvim zrakama sunca, tapete s potpisom Kate Moss naći će se u stalnoj ponudi brenda de Gournay, a savršeno su se uklopile i u kupaonicu u Kateinoj kući u Londonu. U središtu glamurozne odaje je samostojeća kada iznad koje se nalazi bogati dizajnerski kristalni luster. Tu je i stol za uređivanje sa zrcalom, poslagane antikne bočice parfema, dok zidove krase crno-bijele fotografije ikona poput Elvisa, Elizabeth Taylor i Davida Bowieja, kao i portret Kate Moss s potpisom Irvinga Penna. Iako ne možemo potpuno rekreirati očaravajuću kupaonicu poznatog modela, lako možemo pokupiti par trikova, pa čak se i ohrabriti na eklektične tapete u kojoj od prostorija našeg doma.

kate moss

M.M.
Foto: Architectural Digestde Gournay
Objavljeno: 10.08.2017. u 10:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p