DIZAJN I ARHITEKTURA

Idealan ljetni detalj u svakom interijeru

Obožavamo boho svjetiljke od prirodnih materijala
boho svjetiljke  
Dolazak ljeta nas prirodno tjera da svoje domove učinimo prozračnima, lišimo ih teških materijala i tamnih boja te ih pretvorimo u oaze stvorene za uživanje. Moment koji pomaže u ovom naumu je i osvjetljenje, ujedno jedan od glavnih faktora za postizanje atmosferičnosti. 

I dok nam za vrijeme hladnih mjeseci odgovara prigušena svjetlost koja dopire iz konkretnijih svjetiljki, ljeti želimo da naš dom bude nalik na idiličnu kuću na plaži. Esencija u ovom scenariju i dodatak koji će pridonijeti spomenutoj estetici jest rustikalna svjetiljka načinjena od pletenog bambusa ili prirodnih vlakana.
 
boho svjetiljke

Komad je to koji će interijeru osigurati opušteni, neformalni i pomalo boemski izgled, a zbog svoje neutralnosti uklopit će se u gotovo svaki stil uređenja. Zahvaljujući svom sastavu unijet će zanimljiv moment i raznolikost među materijale korištene u prostoru. Želite li svjetiljku od bambusa uklopiti u svoj dom, savjetujemo vam da se ne bojite eklektičnih nijansi ostalih detalja jer će se one sjajno slagati s prirodnim bambusom. Ako pak niste sklopni eksperimentiranju, ovaj detalj uvijek možete stilizirati s neutralnim nijansama.

boho svjetiljke  
boho svjetiljke  
boho svjetiljke  
M.M.
Foto: Stil Inspiration, Jonas Lundberg, 79 Ideas, Planete Deco, Maison de Vacances and The Style Files
Objavljeno: 09.06.2016. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p