DIZAJN I ARHITEKTURA

Idealan spoj koji će se uklopiti u svaku prostoriju

Glamurozna kombinacija koju možete iskoristiti ove sezone

bakar i ruzicasta
T
ijekom svakodnevnog pregledavanja raznih kutaka interneta u potrazi za zanimljivim i inspirativnim pričama, moramo priznati kako se na dnevnoj bazi zaljubljujemo i odljubljujemo od trendova, kako u modi, tako i na području uređenja interijera. Ipak, neki se trendovi pretvaraju u naše dugogodišnje ljubavi i osobne klasike, a jedan od njih je i spoj bakra te nježno ružičaste boje.

Bakar kao predstavnik industrijskog stila i klasična pastelno ružičasta boja čine kombinaciju koja će svakom domu dati dašak urbanog glamura. Dok će ružičasta malo ublažiti metal, bakar će, s druge strane, nevinoj ružičastoj osigurati edgy moment.
 
bakar i ruzicasta

Ako u svoj dom poželite unijeti promjenu, ovaj će spoj biti najlakše izvesti tako da ružičastu boju koristite kao bazu, za zidove ili veće komade namještaja, poput kauča i stola, dok će bakar sjajno funkcionirati u obliku detalja. Bilo da je riječ o kuhinji, kupaonici, dnevnoj ili spavaćoj sobi, ove će boje unijeti romantiku i vedrinu te će se jednako dobro uklopiti u retro stil, kao i u moderni minimalizam. 

Ne želite li pretjerivati, bakar i ružičastu za početak možete u dom unijeti putem detalja. Kuhinjski elementi, dekoracije u dnevnoj sobi ili pak kombinacija svjetiljke i posteljine u spavaćoj bit će dovoljni da provjerite je li ovaj spoj prikladan vašem životnom prostoru. 
 
bakar i ruzicasta  
bakar i ruzicasta 
bakar i ruzicasta 
bakar i ruzicasta 
M.M.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 05.09.2016. u 16:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p