DIZAJN I ARHITEKTURA

Ikea će surađivati s Kanyeom?

Maestralna reakcija Ikee

ikea kanye west 
Kanye West. Osoba s kojom smo već neko vrijeme u gorko-slatkom odnosu, osoba koju mnogi vole mrziti, ali i neosporni glazbeni kreativac. Taj isti Kanye se pobrinuo da mediji (i internet) i u aktualnoj sezoni kiselih krastavaca imaju o čemu naklapati. 

I ovoga puta, baš kao i svih ostalih, sam je glazbenik odgovoran za najnoviju seriju kontroverzi. Naime, Kanye već neko vrijeme putem Twittera, ali i u intervjuima, jasno daje do znanja kako želi ostvariti suradnju sa švedskim gigantom Ikeom. Aludirajući na to kako bi se izvrsno snašao u dizajnerskim vodama, među objavama na njegovim društvenim mrežama našle su se tako skice za krevet za njegovu novu obiteljsku rezidenciju, a u posljednjem je intervjuu za BBC Radio 1 izjavio kako naprosto mora surađivati s Ikeom. Nakon što se švedski gigant oglušio na ove vapaje, Kanye je odlučio eksplicitno izraziti svoje mišljenje, odnosno ono svojih fanova te je, apsolutno siguran u svoj nadljudski talent, napisao: "Yo Ikea, allow Kanye to create, allow him to make this thing because you know what, I want a bed that he makes, I want a chair that he makes!"
 
ikea kanye west 
ikea kanye west
Pecanje je, čini se, napokon urodilo plodom, no možda ne onako kako je glazbenik prvotno zamislio. Dok su Šveđani nastavili ignorirati Kanyea, Ikea Australija je odgovorila dan nakon spomenutog intervjua na BBC-ju, i to komičnom skicom dugačkog kreveta koji neodoljivo evocira Kanyeov video spot za singl Famous. U njemu su celebrityji kao od majke rođeni poredani u beskrajno dugom krevetu, a Ikea se simpatičnim opisom skice osvrnula i na kontroverzni stih Kanyea zbog kojeg se Taylor Swift navodno i dalje ljuti.
 
ikea kanye west 
 

Bilo kako bilo, ovo je maestralno Ikeino trollanje inspiriralo internet i sve njegove šaljivce te su počele nicati zanimljive ilustracije lažnog produkt dizajna s Kanyeovim potpisom, memei i ino. Neke od najzanimljivijih pogledajte u nastavku a, ovisno o vašoj sklonosti poznatoj glazbenoj zvijezdi, navijajte za ishod ove nove (šaljive) kontroverze ispisane imenom Kanye Westa.

ikea kanye west 
ikea kanye west 
ikea kanye west 
ikea kanye west 
ikea kanye west 
Kanye ikea 
Kanye ikea 
Kanye ikea 
Kanye ikea
ikea kanye west 
M.M.
Foto: Bored Panda
Objavljeno: 08.08.2016. u 11:00
Tagovi: Kanye West, Ikea

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p