DIZAJN I ARHITEKTURA

Inspirirajte se eklektičnim domom poznate modne ikone

Boho chic i vintage u domu Margherite Missoni
vintage boho dom 
Da novac ne uvjetuje dobar modni stil, znamo, a kroz našu potragu za zanimljivim domovima slavnih pokazalo se kako dubok džep ne podrazumijeva ni inovativno uređen životni prostor. Dakako, iznimke postoje, a jedna od njih je prekrasan boho dom nasljednice modnog carstva Missoni.

Unatoč velikom bogatstvu, dom Margherite Maccapani Missoni sjajan je primjer miješanja vintage ulova sa sajmova i eBayja s modernim komadima namještaja. Prostorije u kojima dominira boho chic sa svojom eklektičnom paletom boja, materijala i uzoraka pravi je odraz Missoni filozofije i vrelo inspiracije za sve ljubitelje ovog stila uređenja.
 
boho chic dom margherite missoni 
Vintage komode, svjetiljke i jastuci u prepoznatljivom Missoni uzorku, obilje knjiga, ali i umjetnina koje krase gotovo sve površine u interijeru pravi su kontrast popularnim minimalističkim domovima na kakve danas često nailazimo. Miks starog i novog u domu u malom mjestu kraj Milana očigledan je, kao i bogato obiteljsko naslijeđe koje lijepa Margherita njeguje. Na zidovima njenog doma kojeg dijeli sa suprugom i djecom se tako mogu vidjeti slike religioznih motiva koje je dobila od svoje prabake prije vjenčanja.
 
Kao svoju najdražu prostoriju Margherita je za The Guardian izdvojila spavaću sobu jer se od tamo pruža lijep pogled na Monte Rosu, a posljednji komad kojim je nadopunila svoj zanimljiv dom je Marnijev set za terasu.
 
boho chic dom margherite missoni 
boho chic dom margherite missoni 
boho chic dom margherite missoni 
boho chic dom margherite missoni 
M.M.
Foto: Trendland
Objavljeno: 20.07.2016. u 14:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p