DIZAJN I ARHITEKTURA

Insta design tips: božićni stol

Koji trendovi kolaju društvenom mrežom za vrijeme blagdana?

Insta design tips: božićni stol 
Smatrate li se aktivnim korisnikom Instagrama, vjerujemo kako je mnogo stvari koje ste naučili o uređenju interijera upravo pregledavajući u slobodno vrijeme na stotine malenih kvadratića. To možda ne biste priznali u društvu stručnjaka, no ovog činjeničnog stanja se ne treba sramiti. 

Instagram je zaslužan za mnoge trendove koje smo uveli u svoje ormare, ali i u svoje domove i volimo ga zbog njegove neposrednosti i jednostavnosti. Kako smo trenutno u periodu božićnih blagdana, pravo je zadovoljstvo vidjeti kako se interijeri stiliziraju diljem svijeta. S obzirom na to da je božićni stol okosnica obiteljskog blagdanskog slavlja, isti se trenutno često pojavljuje na profilima koje pratimo, stoga je lako uočiti neke glavne trendove. Skandinavski minimalizam u kojem prevladava bijela boja i drvo, elegantan rustikalni stol ili onaj bogat tradicionalni konstante su koje se božićnim interijerima provlače posljednjih godina.

Kako biste se na vrijeme inspirirali i isplanirali svoj obiteljski stol, prilažemo vam nekoliko ideja prikupljenih iz nepreglednih bespuća Instagrama. 
 
božić 
@linentales
 
božić 
@nordstjerne1
 
božić 
@lovethesign
 
božić 
@donnarita_magazine
 
 
@vackradukningar
 
 
@thestylecompass_
 
božić 
@robeetvoile 
 
božić 
@makecookingeasier_pl
 
 
@kierdesign
 
božić 
@akadesigndotca
 
 
@jenniferdimplesandtangles
 
božić 
@pasoapasoblog
 
 
@charlizemystery
 
  
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.12.2015. u 14:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p