DIZAJN I ARHITEKTURA

Izradite sami trendi krzneni stolčić

Vikend projekt: kako stolicu omotati krznom?
Napravite sami trendi krzneni detalj za dom
Moramo li izdvojiti jedan detalj koji u posljednje vrijeme krasi gotovo svaki dom modne blogerice ili trendseterice, bio bi to bez imalo dvojbe krzneni tepih. Bijeli, čupavi i istovremeno minimalan, najčešće je u funkciji standardnog tepiha, no viđali smo ga i kao funkcionalni ukras na stolicama, naslonjačima i inom, što nam se posebno svidjelo.

Neizostavan je zimi kada su toplina i udobnost doma imperativ, no krzneni će detalj dobro funkcionirati još neko vrijeme s obzirom na to da do toplih dana još moramo pričekati. Iz tog razloga, nema razloga da ovu subotu ne posvetimo slatkom projektu koji će naš interijer 'utopliti' za vrijeme prohladnih proljetnih večeri.

Ideju kako napraviti pomoćni stolić omotan krznom dala nam je autorica bloga The Kitchy Kitchen koja je tepih i metalnu stolicu iz Ikee pretvorila u zgodan dekorativni moment. Osim što je efektan, ovaj krzneni stolić je i jednostavan za napraviti. Za projekt će vam trebati malena stolica koju po želji možete sprejem pobojati u zlatno, krzneni tepih i veće sigurnosne igle. Kada se stolčić potpuno osuši, možete ga oblijepiti dvostranom ljepljivom trakom kako biste dodatno osigurali krzno, te potom namjestite krzno tako da prekrije stolicu i pričvrstite ga sigurnosnim iglama.

Foto: The Kitchy Kitchen
Objavljeno: 04.03.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p