DIZAJN I ARHITEKTURA

Izuzetna moderna vila u istarskom mjestu Banjole

Villa MM
vila
Mnogobrojne uvale, poluotoci i prirodne plaže u Banjolama, kao i obližnji zaštićeni park prirode Rt Kamenjak ili pak slikoviti Medulin i Pula nisu jedini prizori koji se trenutno, u jeku zime, doimaju poput melema za sva osjetila. U malom se mjestu Banjole u južnoj Istri smjestila i prava arhitektonska ljepotica, luksuzna vila MM.

Osim što je pozicionirana tako da iz nje puca pogled na ribarsko mjesto, prirodu i Jadransko more, ovo moderno zdanje osvaja svojim eksterijerom i interijerom. Zahvaljujući velikim ostakljenim površinama, vila MM obiluje dnevnim svjetlom koje u kombinaciji s rasvjetom stvara ekskluzivan i ugodan ambijent. Prizemlje ove urbanističke vile sastoji se od prostrane kuhinje, prozračne blagovaonice i sofisticiranog dnevnog boravka iz kojeg preko terase dolazimo ravno do vanjskog bazena. Bijela boja prevladava u ovim prostorijama i čini dobru podlogu za drvene, sive i crne elemente. U dnevnom je boravku dašak kolorita osigurala tirkizna sofa, dok je ostatak uređenja u modernom monokromatskom tonu.

vila mm
vila mm
vila mm
Na prvom katu vile nalaze se tri spavaće sobe, a tu su i dvije prostrane kupaone, spremište i terasa, dok su na drugom katu vile MM na raspolaganju tri spavaće sobe, natkrivena i nenatkrivena terasa te tri vrhunski uređene kupaonice u potpunosti u bijeloj boji. Podrum je pak rezerviran za vinoteku, garderobu, wellness, saunu te unutarnji bazen, a jednako atraktivna je i okućnica. Ispred vile se nalazi bazen, koji zajedno s kućom čini izuzetnu vizualnu i funkcionalnu cjelinu.

vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
vila mm
M.M.
Foto: croatialuxuryrent.com
Objavljeno: 08.12.2016. u 11:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p