DIZAJN I ARHITEKTURA

Pop art jastuci koji će začiniti svaki prostor

Stigla je kolekcija jastuka BiteMy Style by Zoran Aragović
jastuk bite my style
Obožavamo ih nonšalantno nabacane na krevetu, sjajno izgledaju na sofama, a za pomalo boemski look strateški ih postavljamo na pod u dnevnu sobu. Jedan su od onih cjenovno prihvatljivih komada kojima baš uvijek možemo unijeti promjenu u interijer, a kada dolaze s dizajnerskim potpisom, posebno su nam dragi.

Dijelite li naše mišljenje i ljubav prema ukrasnim jastucima, obožavat ćete pop art kolekciju našeg poznatog dizajnera Zorana Aragovića. Prepoznatljiv eklektični dizajn koji dizajner njeguje godinama i zbog kojeg ga, naposljetku, obožavamo, u posebnoj je seriji sada zaživio na jastucima!

bitemy style by zoran aragović
''Ideja za izradu jastuka je došla na nagovor klijentica koje su fanovi pop arta i koje u svojim ormarima imaju odjeću s motivom stripa, pa je njihova želja bila da i svoj dom mogu ukrasiti upravo ovakvim šarenim jastucima sa zanimljivim motivima junaka stripova ili Charlie Chaplina, Marylin ili Einsteina'', ispričao nam je Zoran.

Jastuci su zamišljeni kao dodaci za dnevni boravak, a praktični su jer su načinjeni od pamučnog platna, dok je sama navlaka odvojiva pa se jastuci lagano održavaju. Zasad dolaze u dimenziji 40x40cm, no na zahtjev se mogu napraviti i u drugim veličinama. Osmišljeni su u manjim unikatnim serijama tako da se novi motivi stvaranju na tjednoj bazi.

bitemy style by zoran aragović
Već u prvom tjednu su se jastuci rasprodali, što je znak da je ideja bila odlična, ali i upozorenje da po svoj jedinstveni primjerak možete svratiti u BiteMy Style showroom u Dinarskoj 39, a pogledati ih možete i na službenoj Facebook stranici.

bitemy style by zoran aragović
bitemy style by zoran aragović
bitemy style
BiteMy Style by Zoran Aragović
Volite li pop art u svome domu, vjerujemo kako ćete obožavati i odjevne komade s potpisom našeg poznatog dizajnera:

BiteMy Style by Zoran Aragović
BiteMy Style by Zoran Aragović

M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 14.09.2016. u 16:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p