DIZAJN I ARHITEKTURA

Jastučići za kojima su mnogi poludjeli

Novi hit na društvenim mrežama
jastuk
Nepresušne riznice trendova na koje uvijek možemo računati kad je riječ o injekciji inspiracije dobro su poznati Pinterest i Instagram. Posljednji primjer trenda koji je zaludio mnoge korisnike ovih društvenih mreža, barem kad je riječ o dekoraciji za dom, simpatični su jastuci u obliku čvorova.

Šareni i neobični, sjajna su nadopuna dnevnim ili spavaćim sobama pa ne čudi kako su ih mnogi već uveli u svoj dom. Rađeni posebnom tehnikom čvrstog povezivanja, najčešće su ispunjeni poliuretanskom pjenom, i kao takvi su dio ponude nekoliko brendova. Jedan od njih je Knots studio iz Tel Aviva iza kojeg se krije dizajnerica Neta Tesler, a osim jastuka ovaj brend nudi i taburee te malene stoliće.

knots studio
knots studio
knots studio
Jednako je zanimljiv i brend Umemi, odnosno islandska dizajnerica Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir čiji šareni jastuci dolaze u nekoliko boja i predstavljaju funkcionalne ukrase u interijeru. Ne moramo ni spominjati kako su ovi jastučići idealna pratnja dugim filmskim večerima i kućnim druženjima, no istovremeno dobar statement komad.

Umemi
Umemi
Umemi
Noviji brend jastuka koji će u ožujku lansirati web shop i ponuditi nam svoje verzije šarenih, mekih čvorova jest Knotenliebe. Zasad ga pratimo na Instagramu i inspiriramo se idejama za stiliziranje slatkih komada te iščekujemo domaće varijacije zapetljanih jastuka. 

knotenliebe
knotenliebe
knotenliebe

M.M.
Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 24.02.2017. u 12:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p