DIZAJN I ARHITEKTURA

Je li ovo novi dom Gigi Hadid?

Chic ljubavno gnijezdo na Manhattanu 

gigi hadid 
Posljednjih nekoliko mjeseci sve su oči uprte u mladu Gigi Hadid. Svaki korak lijepe manekenke se prati, svaki pothvat analizira, a kad se u sve to uplete i ljubav s još jednom zvijezdom, sreći svjetskih medija nema kraja. Drugačije nije bilo ni nedavno, kada je Gigi krenula u razgledavanje stanova sa svojim svježim dečkom, Zaynom Malikom, bivšim članom grupe One Direction.

Kako izvještava New York Post, nakon što su javno deklarirali svoju zaljubljenost putem društvenih mreža, Gigi i Zayn su odlučili živjeti zajedno. Premda se o tome tek špekulira, medijima nije trebalo mnogo da zaključe kako bi stan na Manhattanu mogao biti idealno ljubavno gnijezdo mladih zvijezda. Je li to istina ili ne, pokazat će vrijeme, no dobar ukus modela se ne može poreći pri pogledu na moderni stan čija je cijena 6.49 milijuna dolara.

Tri spavaće sobe, tri kupaonice od kojih jednu krasi svojevrsna plutajuća kada, posebna kuhinja za kuhara, dizalo koje vodi ravno u foaje te modernizirani sustav osiguranja samo su neki od benefita cijene. Nakon što je Gigi svoj drugi stan na Manhattanu stavila na prodaju ovoga ljeta jer je u njega provalio beskućnik unatoč velikom osiguranju, upravo ovaj chic stan drvenih podova i velikih prozora koji prostor ispunjavaju prirodnom svjetlošću bi mogao biti taj.
 
gigi hadid 
gigi hadid 
gigi hadid 
Foto: Harper's Bazaar

Objavljeno: 15.01.2016. u 10:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p